Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin divorțează

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a anunțat printr-o postare pe facebook că se desparte de prezentatoarea TV Anișoara Loghin. 

“Prin prezenta aducem la cunostinta ca subsemnatul si Anisoara Loghin, din pacate, vom divorta. Decizia a fost luata impreuna. Nici unul, nici altul nu vom raspunde la intrebari cu privire la acest subiect. Rugam, in masura in care acest lucru este posibil, tratarea cu discretie a acestei situatii, si asa suficient de neplacute”, a anunțat primarul.

Dorin Chir­toacă, pri­ma­rul mun. Chi­și­nău și Ani­șoara Loghin, jur­na­listă la Pro TV Chi­și­nău, s-au căsătorit pe 20 mai 2016. La ceremonia de căsătorie, care a avut loc într-un restaurant select din parcul Valea Trandafirilor”, au fost pre­zenți mai mulți poli­ti­cieni, în spe­cial colegi de par­tid de-ai pri­ma­ru­lui Chir­toacă, dar și alte per­soane publice, inclu­siv jur­na­liști sau oas­peți din stră­i­nă­tate. Prin­tre ei, fiica fos­tu­lui pre­șe­dinte al Româ­niei, Elena Băsescu, împre­ună cu soțul.

Nașii cuplu­lui au fost Nata­lia și Teodor Hodo­no­aga, un prieten din copilărie al primarului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Marghita dela Smil

    Totul se face spre binele fostei viitoare Românii Mari,
    acea de la 27 martie 1918 și 1 decembrie 1918.
    Deci, Re-Venirea la Normalitate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *