Crăciun cu soare și 10 grade de căldură. Ce temperaturi vom avea săptămâna viitoare

Deși temperatura medie normală pentru luna ianuarie este între -3 și -5 grade Celsius, anul acesta avem parte de temperaturi mult mai generoase. Astăzi, 7 ianuarie, când o parte din locuitorii R. Moldova sărbătoresc Crăciunul, termometrele vor înregistra temperaturi de până la 10 grade cu plus. Valorile pozitive se vor păstra până în noaptea de miercuri spre joi când, potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vom avea -3 grade Celsius

Pentru duminică, 7 ianuarie, la Chișinău sunt prognozate temperaturi între 3 și 10 grade cu plus. La Bălți vor fi +1 — +8 grade, iar în sudul țării, la Cahul, vom avea până la 12 grade de căldură.

Prognoza meteo pentru Chișinău

Luni vremea se va menține la fel de caldă cu temperaturi, în centrul țării, între +3 și +8 grade Celsius.

Începând de marți vremea se va răci ușor, înregistrându-se 3-4 grade de căldură. Abia miercuri seara temperatura va scădea sub zero grade.

Joi și vineri temperatura va oscila între 0 și -5 grade, iar sâmbătă se vor înregistra din nou valori pozitive în termometre.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe parcursul săptămânii viitoare vom avea cer variabil.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *