Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Cinci mașini ale lui Vlad…

Cinci mașini ale lui Vlad Filat au fost aduse la CNA și sechestrate

Sursa foto: moldova.org

Procuratura Anticorupție a pus sechestru pe cinci automobile care aparţin fostului premier, cercetat în dosarul privind fraudele de la Banca de Economii. Mașinile de lux au fost aduse în astăzi în fața sediului Centrului Național Anticorupție pentru a fi percheziționate.

Este vorba de un Volkswagen Tuareg, Toyota Land Cruiser, Mercedes Viano, Mercedes S-Class.

Cel de-al cincilea automobil este un „Porsche” de culoare neagră, pe care soția lui Vlad Filat l-a accidentat anul trecut  în fața unui centru comercial din capitală.

Menționăm că automobilele figurează în mărturiile primarului de Orhei, depuse săptămâna trecută la Procuratura Generală.

„La solicitarea lui V. Filat, în perioada anilor 2012-2014, prin intermediul companiilor pe care le controlam, erau procurate automobile de model Mercedes Viano, de care el se folosește și în acest moment și care este înregistrat pe numele companiei Dufremall, două mașini Volkswagen Tuareg, Porsche Macan, Toyota Land Cruiser și altele care au fost înregistrate pe persoane afiliate lui, indicate de acesta, dar pe care nu le cunosc”, scrie în autodenunțul lui Shor.

Despre inițierea procedurii de aplicare a sechestrului asupra averii liberal-democratului Vlad Filat, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, procurorul Adriana Beţişor.

Sursa foto: moldova.org