Atac armat în Las Vegas. Ce acțiuni întreprind autoritățile R. Moldova?

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al R. Moldova  s-a autosesizat pe marginea atacului armat produs la cazinoul Mandalay Bay din or. Las Vegas, în urma căruia au fost omorâte peste 20 persoane şi rănite circa 200.

MAEIE și Ambasada R. Moldova în Statele Unite ale Americii monitorizează urmările atacului armat şi întreprind demersurile necesare pe lângă autoritățile americane pentru a afla dacă printre victimele incidentului sunt cetăţeni ai R. Moldova. În acest sens, MAEIE va veni cu informații adiţionale.

Cetățenii R. Moldova, în caz de necesitate, se pot adresa la numerele de urgență a Ambasadei R.Moldova în SUA +1 202 390 03 92 / +1202 667 11 30 sau Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, 022 20 10 47, de pe teritoriul R. Moldova și +373 22 78 87 22, dacă apelul este efectuat din străinătate.

Sursa foto: libertatea.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *