ANUNŢ: Protest în faţa Parlamentului la 7 mai, ora 12.00

Astăzi, 7 mai, la ora 12.00, în faţa Par­la­men­tu­lui va avea loc un pro­test împo­tri­va acţiu­ni­lor din Par­la­ment, rea­li­za­te con­trar legii, comi­se vine­ri, 5 mai. Anu­nţul cu pri­vi­re la pro­test a fost făcut public de un grup de acti­vi­ş­ti, pe pagi­na de Face­bo­ok.

“Demo­cra­ția este în peri­col! Par­la­men­tul a încăl­cat toa­te regu­li­le de pro­ce­du­ră și bunul-simț. Cui îi pasă de res­pec­ta­rea regu­li­lor, a sta­tu­lui de drept și a demo­cra­ți­ei, veni­ți la un flash-mob în fața clă­di­rii Par­la­men­tu­lui să soli­ci­tăm retra­ge­rea pro­iec­te­lor 123 și 60 (uni­no­mi­nal și mixt)”, se spu­ne în anu­nţul făcut pe pagi­na de Face­bo­ok.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *