Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Angajat al Penitenciarului nr.17, Rezina,…

Angajat al Penitenciarului nr.17, Rezina, reţinut în flagrant acum câteva ore

În urma desfăşurării unor măsuri speciale de investigaţii, în vederea curmării acţiunilor ilegale de transmitere a unor obiecte interzise persoanelor deținute în penitenciare, pe 6 ianuarie 2015, la ora 14:30, a fost reținut în flagrant un angajat al Penitenciarului nr.17, Rezina, anunță Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Bărbatul a fost reţinut de CNA, după ce a primit suma de 1500 de lei MD de la o femeie. Acesta ar fi preluat banii pentru a-i transmite unui deținut din custodia Penitenciarului nr.17- Rezina, condamnat la 12 ani privațiune de libertate.

Realizarea acestei acţiuni a fost posibilă datorită măsurilor speciale de investigații întreprinse de angajații Serviciului securitate al Penitenciarului din Rezina în conlucrare cu ofițerii Direcției securitate internă din cadrul Departamentului Instituțiilor Penitenciare.

Acesta este actualmente reţinut pentru 72 de ore şi are calitate procesuală de bănuit. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 3 ani.