A doua sesiune de finanțare a proiectelor destinate sprijinirii activității românilor de pretutindeni

Ambasada României în Republica Moldova anunță organizarea de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) a celei de-a doua sesiuni de depunere a cererilor de finanțare pentru proiectele destinate sprijinirii activității românilor de pretutindeni. Sesiunea se desfășoară în perioada 30 iulie – 13 august 2015.
Asociațiile, fundațiile, organizațiile, instituțiile, persoanele fizice autorizate, precum și persoanele juridice din străinătate și din România, legal constituite, pot depune cererile de finanțare, fie personal, fie prin corespondență recomandată sau curier la sediul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, B-dul. Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poștal 011972, București, România. Cererile de finanțare transmise ulterior datei de 13 august 2015 (data poștei) nu sunt eligibile.
Conform Legii nr. 321/2006, documentația justificativă privind modul de utilizare a fondurilor alocate se va prezenta nu mai târziu de data de 10 decembrie 2015, iar beneficiarii au obligația de a implementa și desfășura noile proiecte până la sfârșitul anului bugetar.
Cererile de finanțare trebuie să respecte coordonatele stabilite de Ghidul de finanțare publicat pe pagina de internet a DPRRP (www.dprp.gov.ro).
Anunțul privind rezultatul selecției de proiecte precum și lista beneficiarilor finanțărilor nerambursabile vor fi publicate pe pagina de internet a DPRRP.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *