20000 lei colectați pentru copii și adulți care suferă de boli incurabile

Pe 11 noiembrie peste 70 de persoane s-au adunat la prima Cupă la Bowling pentru caritate, organizată de Hospices of Hope Moldova. Timp de câteva ore, 10 echipe au concurat pentru a lua locul întâi, trecând înainte de toate de etapa grupelor, apoi de cea eliminatorie și calificându-se pentru finală.

Câștigătorii Cupei au fost cei din U.S. Team, ai căror membri sunt angajați ai Ambasadei SUA postați la Chișinău, urmați pe locul II de echipa Trigor AVD și pe locul III plasându-se echipa Medpark.

La eveniment au mai participat echipe reprezentante a Delegației Uniunii Europene, unor companii de distribuție în Moldova, unei rețele hoteliere, dar și echipe formate din grupe de prieteni care au dorit să facă un gest caritabil jucând bowling.

Evenimentul este unul de succes, iar în urma acestuia organizatorii preconizează să colecteze peste 20.000 MDL, fonduri care vor fi utilizate pentru a ajuta copiii și adulții din regiunile de centru-nord a Moldovei, care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață și necesită servicii de asistență medico-socială la domiciliu.

Cea de-a doua ediție a Cupei la Bowling Hospices of Hope Moldova urmează în curând! Urmăriți pagina de Facebook (https://www.facebook.com/hospicesofhopemoldova/) sau contactați-ne la cristina@hospicesofhope.co.uk pentru a afla mai multe detalii despre eveniment.

Prima ediție a Cupei la Bowling Hospices of Hope Moldova a fost realizată cu susținerea Trigor AVD, Rock&Roll Bowling și Orbico Moldova.

Hospices of Hope este o organizație internaţională de caritate fondată în Marea Britanie acum 25 de ani, cunoscută atât pentru proiectele realizate, cât şi pentru evenimentele și campaniile organizate cu scopul susţinerii, promovării şi dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă în Sud-Estul Europei. În Republica Moldova, organizaţia contribuie la dezvoltarea acestor servicii de nouă ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *