Zona Aeroportului – fără panouri publicitare

 35 de panouri publicitare de pe bd. Dacia, amplasate în perimetrul Aeroportului Internaţional Chişinău şi Porţile Oraşului (str. Valea Crucii), au fost deja demontate şi evacuate. Dintre acestea, 25 de panouri au fost demontate benevol, de către 17 agenţi economici. În zilele de sâmbătă şi duminică, Pretura sectorului Botanica a demontat forţat 10 dispozitive de reclamă.

Amintim că în luna aprilie curent, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a dispus demontarea şi evacuarea panourilor publicitare de pe bd. Dacia, amplasate în perimetrul străzilor Munceşti (fostul Post al Poliţiei Rutiere) – str. Valea Crucii (Porţile Oraşului), până la data de 1 iunie 2012. În acest sens, au fost anulate autorizaţiile de construire şi amplasare a publicităţii exterioare, pentru toate panourile din zona respectivă. În total, erau amplasate 110 dispozitive de reclamă, care aparţineau la 54 de agenţi economici.

Primăria Chişinău a solicitat agenţilor economici ca aceştia benevol să-şi demonteze panourile şi să reamenajeze terenul, până la data de 1 iunie. În continuare, panourile vor fi demontate în mod forţat de către serviciile municipale.

 Sursa: Primăria Chişinău


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *