Loc de muncă la ZdG?

Publicaţia periodică Ziarul de Gardă anunţă concurs de angajare a unei persoane pentru funcţia de Manager Promovare.

Managerul de Promovare al ZdG are următoarele responsabilităţi:
1) Promovarea imaginii ZdG şi a produselor sale (ziar tipărit, pagină web, produse TV şi emisiuni radio);
2) Menţinerea şi dezvoltarea relaţiei cu distribuitorii ediţiei tipărite a ZdG, inclusiv realizarea campaniilor de abonare;
3) Managementul publicităţii în produsele ZdG (tipărit şi on-line).

Abilităţi necesare:  experienţă în domeniul managementului de minim 1 an, cunoaşterea presei din R.Moldova; cunoaşterea specificului presei de investigaţie; abilităţi bune de comunicare; cunoaşterea limbilor română şi engleză;

ZdG oferă un salariu motivant determinat de experienţă, atitudine, şi performanţă.

Persoanele interesate sunt rugate sa remită un CV şi o scurtă scrisoare de motivare la adresa electronica: ziardegarda@gmail.com cu specificarea: Concurs manager promovare. Scrisorile de participare sunt asteptate pana la 25 ianuarie 2014.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *