Valentin Dolganiuc, analist politic: Singurul ziar care face investigaţii pe un teren minat

Felicitări ZdG! Sunteţi „bravo” că rămâneţi în prima linie, cu „catargul” sus, că rezistaţi, în condiţiile în care nu rezistă toţi. Mă bucur că sunteţi vii şi ziua de joi nu se trece fără voi – singurul ziar care face investigaţii pe un teren minat. Sper că va veni şi ziua în care ZdG îşi va schimba profilul, că nu va mai avea ce scrie despre corupţie, mafie, contrabandă, banditism politic, dar, deocamdată, e nevoie de voi, aşa cum sunteţi. La mulţi ani, ZdG!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *