TOP: Cele mai citite articole din ZdG în anul 2014

Cel mai citit articol de pe site-ul www.zdg.md din 2014 este “Mitropolitul de milioane (II): Casa de lux şi femeia din spatele ÎPS Vladimir”, publicat pe 11 septembrie 2014 în ediţia tipărită a Ziarului de Gardă şi pe 12 septembrie 2014 pe www.zdg.md.

Doar pe site-ul ZdG, articolul a fost citit de aproape 32 de mii de persoane, în condiţiile în care acesta a fost preluat de cele mai importante instituţii mass-media din ţară dar şi de mai multe instituţii de presă străină.

Articolul relatează faptul că mitropolitul Vladimir locuieşte într-un imobil de lux de la marginea Chişinăului, înregistrat pe numele unei femei cu care ÎPS a fost inclusiv într-o vacanţă, la mare, în Turcia. ZdG a publicat şi o serie de fotografii cu faţa bisericească, fără sutană, la plajă.

Articolul despre acest subiect poate fi văzut accesând accest link.

http://www.zdg.md/investigatii/mitropolitul-de-milioane-ii-casa-de-lux-si-femeia-din-spatele-ips-vladimir

În top, urmează articolul “Care este Patria lui Usatîi”, citit de aproape 22 de mii de persoane doar pe www.zdg.md. Articolul face o radiografie a vieţii puţin cunoscute publicului a controversatului afacerist şi politician, Renato Usatîi. Articolul a fost apreciat şi pe reţelele de socializare, acolo unde nu mai puţin de 2800 de persoane l-au recomandat.

Acest articol poate fi citit la acest link.

http://www.zdg.md/investigatii/care-este-patria-lui-renato-usatii

Al treilea cel mai citit articol de pe www.zdg.md din 2014 este “Afacerile de familie şi interesele ascunse ale noilor deputaţi. Schemele oamenilor lui Dodon”, publicat pe 11 decembrie 2014. Articolul scoate la iveală business-urile în care este implicat discret Igor Dodon, liderul partidului Socialiştilor, cel care a obţinut cele mai multe voturi la 30 noiembrie 2014, dar şi afacerile de milioane ale altor deputaţi socialişti.

La acest link poate fi citit articolul integral.

http://www.zdg.md/investigatii/schemele-oamenilor-lui-dodon

Urmează în top articolul “Casa de milioane înscrisă pe numele unui student de la Drept şi „păcatele” episcopului Marchel” despre casa de lux a episcopului de Bălţi şi Făleşti, Marchel, care este înscrisă pe numele unui băiat de doar 20 de ani. Articolul a fost citit de aproape 10 mii de persoane.

Articolul integral poate fi găsit la acest link.

http://www.zdg.md/investigatii/schemele-oamenilor-lui-dodon

“Vila şi afacerile din România ale lui Gheorghe Avornic” publicat pe www.zdg.md în ianuarie 2014 care vorbeşte despre businessurile familiei fostului avocat, actual membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Gheorghe Avornic. Articolul a fost citit de asemenea de aproape 10 mii de oameni.

La acest link puteţi citi articolul integral.

http://www.zdg.md/investigatii/doc-vila-si-afacerile-din-romania-ale-lui-gheorghe-avornic

Un alt articol care a strâns aproape 10 mii de vizualizări este “MITROPOLIT de MILIOANE: ÎPS Vladimir: fondator de firme, arendaş la „Moldsilva”, cu casă de vacanţă în pădure şi apartament de lux”, publicat pe 4 septembrie 2014 în ediţia tipărită a ZdG şi a doua zi, pe 5 septembrie 2014, pe www.zdg.md. Articolul scoate la iveală averile mitropolitului Vladimir.

La acest link poate fi citit articolul integral.

http://www.zdg.md/investigatii/mitropolitul-de-milioane-ips-vladimir-fondator-de-firme-arendas-la-moldsilva-cu-casa-de-vacanta-in-padure-si-apartament-de-lux

Ziarul de Gardă vă mulţumeşte că aţi fost alături de noi în 2014 şi vă aşteaptă alături de noi, pe site, www.zdg.md şi în fiecare chioşc din ţară şi în 2015. La Mulţi Ani!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *