Târgul internaţional de oportunităţi „EDU Forum”

În zilele de astăzi educaţia ne oferă perspective colosale: specialităţi solicitate, limbi moderne, stagii şi posturi de muncă peste hotare – totul este posibil şi accesibil. EDU Forum va oferi oportunitatea tuturor elevilor, studenţilor şi părinţilor acestora să cerceteze aspectele actuale ale învăţământului şi carierei, să asiste la o consultaţie profesională în privinţa programelor de studii ale instituţiilor, creşterea personală şi în domeniul carierei, să participe la seminare organizate de reprezentanţii instituţiilor de învăţământ, potenţiali angajatori și organizaţii non-guvernamentale.

Astfel, într-un singur spaţiu vor fi prezentate:

– Instituţiile de stat, private şi colegiile din R. Moldova, Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Ungaria, Spania, Elveţia, Franţa, SUA şi România;
– Programe de pregătire pentru examene lingvistice şi academice;
– Oferta vacanţelor de vara în străinătate;
– Organizaţiile non-guvernamentale;
– Organizaţiile de tineret și studenţi;
– Organizaţiile de voluntariat;
– Programe de schimb academic

EDU Forum va avea loc vineri şi sâmbătă, 21-22 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, în incinta Leogrand Convention, sala de conferinţe Nistru, str. Mitropolit Varlaam,77, Chişinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *