Putin – Irodul cel Mare al ucrainenilor, în ziua de Crăciun

Putin a devenit, în ziua de Crăciun, Irodul cel Mare al Ucrainei. Astfel, pe o străduță pavată din centrul bastionului naţionalist Liov, a apărut un personaj interesant, care apare în sceneta Nașterii lui Hristos. În timpul spectacolului, „regele Putin” încearcă să-l fure pe pruncul Isus de la Iosif și Fecioara Maria, aşezaţi în micul grajd, informează AFP.

ucraina-craciun-2-afpÎn pofida gerului de afară, sute de localnici și turiști s-au adunat să asiste la sceneta, ce i-a impresionat.

Menționăm că atitudinea negativă a ucrainenilor față de liderul rus este după ce Moscova a anexat Peninsula ucraineană Crimeea în martie şi din cauza susţinerii militare pe care Rusia este acuzată că o oferă separatiştilor proruşi din estul ţării. Conflictul armat din estul Ucrainei s-a soldat cu peste 4 700 de morţi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *