Proteste la Chișinău împotriva României

Grupul de iniţiativă „Spirit Românesc”, împreună cu aproximativ 50 de tineri, au pichetat în jurul orei 12 sediul Ambsadei României de la Chișinău.

Organizatorii acţiunii de protest și-au exprimat astfel nemulţumirea faţă de refuzul senatorilor români şi a Guvernului Boc, de a accepta propunerea preşedintelui Traian Băsescu ce vizează anularea necesităţii de a dispune de minim 500 de euro pentru a putea intra în România.

Protestele au decurs pașnic, fără  a fi înregistrate careva incidente.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *