„Pasiune de Crăciun” cu vinuri de legendă

Adevărații cunoscători și pasionații de vinuri vor putea gusta din „Pasiunea de Crăciun”, în cea de-a șaptea ediție a evenimentului „Vernisajul Vinului”. Pe 19 decembrie, la Palatul Republicii, în mod tradițional, vor fi prezentate cele mai selecte vinuri autohtone: vinuri noi și vinuri de colecție, caracteristice sezonului.

e7a8363d5d25f48fa9e84522e546be07Programul se anunță complex, iar cuvântul de ordine al serii va fi „pasiune”: cea aprinsă de savoarea unui vin select roșu sec sau încinsă de un spumant incandescent, cea dansată pe ritmuri de tango și rumba sau cea exprimată în diverse manifestări artistice.

Cei interesați de cultura vinului, care își doresc să afle mai multe despre consumul vinurilor de calitate vor avea parte de degustări, sugestii de la profesioniști și ghiduri de inițiere în această artă.

Prețul unui bilet este de 150 de lei.

„Vernisajul Vinului” este un eveniment organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vin, și partenerul strategic, proiectul USAID CEED II, cu susținereaProgramului „Filiera Vinului”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *