Partide mici, victorii pe potrivă

Reprezentanții Partidului Liberal Reformator se laudă că au obținut o victorie și anume: Ministerul Justiției repară greșeala după ce Partidul Liberal Reformator a sesizat că la unele partide, în denumire, apare sintagma „partid politic”, iar la altele nu, deși toți concurenții electorali din listă reprezintă partide politice.

hgkdykirf b„În urma unor verificări suplimentare s-a depistat o eroare în lista formațiunilor politice de pe site-ul oficial al Comisiei Electorale Centrale. De aceea, intervenim cu rugămintea la CEC de a opera modificarea denumirii formațiunii politice Partidul Politic „Partidul Liberal Reformator” prin excluderea sintagmei „Partidul Politic” (varianta finală urmează a fi: „Partidul Liberal Reformator”)”, a semnat cererea Sabina Cerbu, viceministră a Justiției.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *