OMS: Bilanţul epidemiei de Ebola a ajuns la 7 693 de morţi

Numărul deceselor provocate de epidemia de febră hemoragică Ebola în vestul Africii a ajuns la 7 693, dintr-un total de 19 695 de cazuri raportate, a anunţat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), scrie Mediafax.

În Sierra Leone, sunt înregistrate 2 655 de persoane decedate din totalul de 9 203 de cazuri de îmbolnăvire.

În Liberia s-au înregistrat 7 862 de cazuri de Ebola, dintre care 3 384 mortale.

Menționăm că epidemia a izbucnit în Guineea, în decembrie 2013. Între timp, în această ţară au fost raportate 2 630 de cazuri de îmbolnăvire, dintre care 1 654 mortale.

Şase persoane au murit de Ebola în Mali, una în Statele Unite şi opt în Nigeria.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *