Oleg Brega – candidat independent, înregistrat la CEC

Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat pe Oleg Brega în calitate de candidat independent pentru alegerile din 30 noiembrie. Acesta va putea concura pentru funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova.

Brega OlegȘase din cei nouă membri ai Comisiei Electorale Centrale au votat pentru candidatul independent. Oleg Brega a avut 2284 de semnături valabile.

„Mă bucur că a triumfat rațiunea și legea. Codul Electoral spunea că eu am dreptate. Astăzi avem rezultatul unui vot democratic la Comisia Electorală Centrală”, a declarat Brega după ce a fost înregistrat de CEC.

În cadrul ședinței de astăzi, CEC a înregistrat și Partidul Politic „Patrioţii Moldovei” în calitate de concurent electoral. De asemenea, au fost înregistrate simbolurile electorale ale acestora.

Astfel, până în prezent au fost înregistraţi 22 de concurenţi electorali, dintre care 19 partide politice, un bloc electoral şi 2 candidaţi independenţi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Nicodim

    Asta va fi un examen serios și pentru elctorat dar și pentru aspirantul la mandat. Dacă cîștigă scrutinul locul lui de luptă nu va mai fi Strada, și tribuna parlamentară Acolo el trebuie să promoveze interezele celora care l-au susținut. Sper că vom redescoperi un alt Oleg Brega — Responsabil. Intelectual. Promotor al statului de drept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *