O minoră beată a accidentat o maşină de patrulare

Oamenii legii au prins la volanul unui automobil o minoră, care nu avea permis de conducere. Astfel, la 11 ianuarie curent, în jurul orei 01:20, un echipaj de patrulare a observat o maşină de model „Nissan”, care se deplasa prin oraşul Soroca încălcând regulile de circulaţie.

Somat să se oprească, conducătorul auto a ignorat indicațiile polițiștilor, iar într-un final a decis să stopeze maşina pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Soroca. În timp ce inspectorii de patrulare se pregăteau să documenteze persoana de la volan, au observat cum maşina pe care au stopat-o, se deplasează cu viteză spre cea de patrulare, tamponând-o.

La volanul maşinii, care a provocat accidentul se afla o minoră de 16 ani. Pe lângă faptul că nu avea permis, aceasta prezenta suspecţii că ar fi consumat alcool. Poliţiştii au efectuat testarea cu Drager-ul, care a confirmat că tânăra era în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 0,82 mg/ l. Aceasta luase maşina unui prieten, în timp ce ultimul intrase în magazin după cumpărături.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *