O lună de comă! Soţia lui Schumacher a chemat toţi apropiaţii la spital

Se împlineşte o lună de la accidentul de ski în urma căruia Michael Schumacher a intrat în comă, dar starea celui mai titrat pilot din istorie Formula 1 nu s-a schimbat. Previziunile sunt sumbre în privinţa lui.
Medicii din spitalul de la Grenoble nu au în plan să îl scoată pe Schumacher săptămâna aceasta din coma indusă de teamă că acesta nu va rezista fără aparate. În schimb îi antrenează membrele corpului pentru ca muschii săi să nu se atrofieze.

live-blog-o-luna-de-coma-sotia-lui-schumacher-a-chemat-toti-apropiatii-la-spital-ce-se-intampla-in-acest_12_size1Exerciţiile fizice sunt obligatorii pentru cei aflaţi în comă, altfel corpul poate ceda definitiv.
În continuare există temeri ca Michael Schumacher poate rămâne în stare vegetativă pentru tot restul vieţii. Asta se va afla în momentul în care medicii vor decide să îl scoată pe campion din coma indusă.

Ieri, preşedintele FIA şi fostul său manager de la Ferrari, Jean Todt a revenit la spitalul din Grenoble pentru a fi alături de el. Soţia lui Schumacher, Corinna, i-a chemat pe toţi prietenii pilotului la spital. Ea vrea să aiba toţi apropiaţii la spital în aceste momente extrem de dificile, anunţă Autoweek.

Între timp, soţia lui Schumacher primeşte mii de mesaje iar fanii se strâng zilnic în faţa spitalului din Grenoble.
O victimă a razboiului din Iraq a mers până în Franţa ca să lase o scrisoare soţiei lui Schumacher. Ali Abbas şi-a pierdut ambele braţe într-un rapid al trupelor americane şi a fost ajutăt de Schumacher.

„A fost bun cu mine. Acum mă rog pentru el”, a spus Ali, care a lăsat la spital o scrisoare pentru Corinna. Ea a primit peste 1000 de scrisori şi alte cadouri în această perioadă.

„Familia e copleşită de suportul oamenilor din întreaga lume”, a spus purtătoarea de cuvânt al familiei pilotului din Formula 1.

Şi lumea Marelui Circ e alături de Schumacher. Ultima echipă la care a pilotat a scris keepfightingmichael pe noile maşini, iar Ferrari, echipa la care a realizat cele mai mari performanţe a făcut o poză de grup cu mesajul “FORZA MICHAEL”.
Sursa: sport.ro; Sursa foto: sport.ro.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *