O invitație pe PLANETA DE VIS

Zeci de părinți care își aduc zi-de-zi odraslele la Grădinița nr. 167 pentru copii cu dizabilități multiple din mun. Chișinău doresc să le fiți alături în seara de 22 ianuarie, ora 18.00 la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” pentru a-i ajuta să procure echipamente speciale de dezvoltare mobilă.

La concertul de caritate ”PLANETA DE VIS A LUI CRISTI” publicul interesat de muzică clasică va avea ocazia să descopere și tinerele talente din Moldova care au emigrat peste hotare. Pianistul moldovean Sorin Creciun, stabilit de mai bine de zece ani în Germania, este laureat a mai multor premii internaționale. De asemenea, vor concerta și artiști locali, Art Group ”Brio Sonoris” și alți interpreți renumiți, care au pregătit un program special pentru a aduna 3 mii USD.

Într-o atmosferă de suflet și plină de emoții pozitive, toți cei interesați de soarta acestor copii vor audia un program de rapsodii la pian de Strauss, Chopin, Bach, Mozart, piese vocale de Jazz și multe alte surprize.

Donațiile vin în susținerea lui Cristi Furculiță de opt anișori și altor semeni de la grădinița nr. 167 pentru copiii cu dizabilități multiple. Echipamentele procurate le va permite să fie mai bine pregătiți pentru viață, să se dezvolte de rând cu ceilalți copii și să se bucure de drepturi egale.

Prezența dvs la concert va transforma planeta de vis a acestor copii în planuri de acțiune. Împreună le putem dărui o lume mai bună, aceea de a învinge viața și de a se bucura de copilărie. Concertul de caritate este organizat cu susținerea Guvernului Republicii Moldova, Biroul Relații cu Diaspora (BRD).

Pentru detalii: +37378209783


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *