Noul ministru al Transporturilor, naşul fiicei lui Valeriu Guma şi vânător în Pădurea Domnească

Vasile Botnari, deputat PD, va fi noul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.  Botnari, un finanţator al PD este naşul Danielei Guma şi a lui Anatolie Moruz, fiica şi respectiv ginerele deputatului PD Valeriu Guma.

În penultima zi a anului 2012, după incidentul cu Sorin Paciu din «Pădurea Domnească» Vasile Botnari a participat la vânătoare anume în Pădurea Domnească, alături de alte nume importante.

Conform listei prezentate anterior de ZdG, la acea vânătoare au participat 17 persoane, toate cu carnete de vânător. Printre participanţi descoperim mai multe nume importante: Vladimir Ţurcan, fost deputat şi fost ministru de Interne, Vitalie Apostu, fost adjunct al procurorului de Chişinău, Valeriu Guma, deputat PD, dar şi Vladimir Colesnicenco, om de afaceri, cunoscut în calitate de administrator al afacerilor controversatului Boris Birstein în R. Moldova şi, totodată, preşedinte al Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM).

În lista deţinută de ZdG mai apar câteva nume interesante, deşi mai puţin cunoscute. Astfel, la acea vânătoare a participat şi omul de afaceri Anatolie Moruz, ginerele deputatului PD Valeriu Guma, Vasile Botnari, naşul lui Moruz, Igor Tcacenco, consilier PD în satul Slobozia, dar şi alţi câţiva oameni de afaceri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

7 comentarii

 1. Ion

  Vasile Botnari e unul responsabil si omul din domeniu ,deaceea cu siguranta va fi inregistrate succese inedite in domeniul drumurilor.

 2. Mery,-adevrul pur si nimic mai mult!

  Pai PD si Guma trebuie sa aibă si in guvern oameni siguri, pt a fi informați si aparati, in caz ca procurorul nou ales nu va avea posibilitatea sa-i apere!
  EPIGRAMA, P.CARARE : MEDITATIA UNEI URNE.
  Dar cum sa fac aici, la voi,
  Spre propasire saltul?
  Când dat afara un gunoi ,
  E- nlocuit cu altul!

 3. Magda

  Degeaba scrieti toate aceste informatii adevarate,caci “politicienii” isi rezolva problemele lor”de familie”.Intr-o tara normala asa ceva este exclus sa se intample.

 4. Leon

  Oare nu-i acel Vasea Botnari, care umbla cu torba pe la antreprenorii “Moldtelecom”-ului strangand ciubucurile p/u Papusar?

 5. Ion

  Si ce daca a participat la vinatoare in ultima zi a anului 2012? Doar se spune clar ca are carnet de vinator. Nu trebuie sa criticam aiurea. Cel mai bine este sa asteptam o 100 de zile sa vedem cum se va manifesta dumnealui. Dupa cite stiu, dinsul este o persoana cu experienta in domeniul managementului. A activat in mai multe companii europene ca consultat. Si cu experienta pe care o are sper ca va face treaba la minister. UN bun ministru trebuie sa fie in acelasi timp si un bun manager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *