Noi sancţiuni pentru Moscova

Deputaţii Parlamentului European au solicitat Consiliului Europei aplicarea unor noi sancţiuni Moscovei. Motiv pentru această îl reprezintă lipsa unui progres în procesul de stopare a violenţelor din estul Ucrainei. La sesiunea Parlamentului European de astăzi, 15 ianuarie a fost adoptată o rezoluţie privind situaţia din Ucraina. În document se menţionează că sancţiunile ar putea fi impuse sectorului energetic şi celui financiar. Documentul are un caracter de recomandare şi nu este obligatoriu. Rezoluţia vine după ce ciocnirile din regiunile de est al Ucrainei s-au intensificat, fapt confirmat de OSCE.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *