Medalii pentru Moldova

Cinci medalii de argint. Asta au adus acasă sportivii moldoveni, după ce au participat la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate din Italia și la Cupa Europeană la lupte de elită, desfășurată în Ucraina. Două dintre medalii au fost cucerite de sportivi la Campionatul din Italia. Potrivit președintelui Federației de Luptă Națională „Voievod”, Nicolae Pascaru, acesta este un rezultat bun, mai ales că sportivii moldoveni au participat pentru prima oară la acest Campionat, reușind să ocupe și locuri de frunte.

Sportivii recunosc că au avut adversari pe măsură la competiții, asta, însă, nu i-a împiedicat să vină acasă învingători.
La începutul lunii octombrie, sportivii Federației de Luptă Națională „Voievod”, au câștigat 4 medalii de aur și 4 de argint la Campionatul Mondial la Arte Marțiale 2014, din Germania și Turneul Internațional la Lupte de Elită, desfășurat în Ucraina.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *