“Harmonia” moldovenească cu un căpitan beat criţă

“Ce crezi despre un căpitan de corabie beat?” este titlul unui articol apărut recent în “Teh Copenhagen Post” şi care prezintă cazul unui căpitan de corabie beat ajuns în portul danez cu nava “Harmonia” sub tricolorul R.Moldova.

Poliţia daneză l-a reţinut pe căpitanul în cauză, care este descris în presă “cu intoxicaţie severă de alcool”. Căpitanul este de etnie rusă, iar vasul o ţinea direct spre o staţie electrică, impactul fiind evitat cu greu. În fond, din cauza stării de ebrietate, căpitanul nu putea ancora direct în port.

Poliţia deneză mai explică faptul că pentru această încălcare, căpitanul urmează să plătească o amendă usturătoare, iar compania care deţine “Harmonia” a anunţat că e gata să achite amenzile.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *