Elevii şcolilor din stânga Nistrului vor primi cadouri din partea Guvernului

Elevii din instituţiile de învăţământ cu predare în limba română din stânga Nistrului, dar şi din oraşul Bender vor primi cadouri din partea Guvernului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În acest sens, membrii în exerciţiu ai Cabinetul de Miniştri au alocat din Fondul de rezervă peste 82 000 de lei.

Este vorba despre opt instituţii de învăţământ cu predare în limba română din raioanele de est ale țării, care activează în baza actelor normative generale în domeniu, ca toate instituţiile de învăţământ din R. Moldova. În cele opt şcoli din raioanele de est ale ţării învaţă aproximativ 1.500 de elevi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *