Ea va judeca reporterii care au scris despre modul în care o studentă a fost pălmuită în biroul său

Controversata judecătoare Eugenia Fistican, cea care, fiind în funcţia de directoare a Institutului Naţional de Justiţie, a admis ca fiica ei să pălmuiască o studentă în biroul său de directoare, va judeca mâine ZdG.

La 13 iunie la CSJ Eugenia Fistican, alături de Ion Muruianu şi alţi judecători, vor face parte din completul de judecată care urmează să ia o deciyie definitivă în cazul “Mită pentru procurori”.

Amintim că ZdG a scris mai multe articole despre Eugenia Fistican.

Toate articolele despre Eugenia Fistican aici


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

11 comentarii

 1. eu

  Oare cit vom mai indura cu totii bataea asta de joc de toti noi,cu astfel de judecatori ca Muruiana, Festican, si altii de aistea?
  Numai cred nici intr-o schimbare in tara asta. Si cum poate fi schimbarea cu acesti “profesionisti” care nu se vor schimba niciodata, odata ce au gustat din gustul mitei. Nu mai schimba si Poalelelungi nimic, cum n-au schimat si acestea din AIE nimic. Nu e posibil sa faci schimbarea cu cadre vechi. In toate intitutiile statului sunt necesare schimbari radicale in toate, dar mai ales in cadre care trebubu fugarite cel putin la 50%. Dar asta nu se va intimpla fiindca nu este vointa politica , si le plac banii la toti, in plus sau inrudit intre ei toti fiind cumatri,fini, nanasi, etc.
  Da, atita speranta am avut la AIE ca va schimba situatia – dar noi ne inglodam tot mai mult, si nu se vede iesirea.

 2. adevărul

  E drept ca au venit alte haite flamande,dar nici Voronin n-a plecat cu ai lui.
  Fistican,Muruianu,Zubco si tot mucegaiul imputit din justitie e contingentul lui Voronin,o banda puroiata de coruptie,o banda cu legile ei interlope,facute de ea in folosul ei,o banda demna de puscarie intr-un stat unde legea e in capul mesei.
  Fistican facea legi si Voronin o decora,Muruianu un interlop,care a spulberat orice sens de justitie,care a pagubit statul,pe noi,contribuabili,cu milioane de euro,toate cauzele fiindu-i pierdute la CEDO.E un specialist sau un mafiot?
  Timosti ce? Nu s-a invartit si el in mucegaiul asta? L-a auzit cineva sa iasa cu vreo perspectiva? Sa faca ce? Ca sa ajunga acolo,a dat cu semnatul din greu ca sa nu atinga balegarul forfotind de gandaci.
  Sa faca ce AIE? Lupu a implantat si sustinut 8 ani un regim infractor,acum il vegheaza staruitor.Filat n-ar fi acolo,daca nu l-ar fi promovat Voronin.Despre ce dracu’ vorbim si cui?

 3. vera

  Atunci cand Legea nu va fi violata, dar respectata se va schimba ceva! Cine n-ar fi:cadre vechi sau noi, legea o sa-i puie “pe roate” si vom culege alte roade,dar; cum sa se pedepseasca unul pe altul, cind toti o incalca?

  Nimeni nu vrea sa “cada in groapa”!

  P L A C E R E

  Cu nasul ridicat,
  In pantofi de lux,
  In “birlogul placerilor” de sus,
  La cirma statului distrus,
  Misuna alesii acestui stat,
  Plimbindu-se, in scumpe limuzine,
  Cu sufletul impacat,
  Cu buzunarul umflat,
  Avand averi nedeclarate,
  Din banul poporului,adunate,
  Linistiti,ca justitia corupta,
  Din adevar nu se infrupta,
  Cum nici ei, nu-l prea iubesc
  Atunci, cind se ratacesc,
  Luind, de brat minciuna,
  Cu care, ne prostesc,intruna
  Ca comunistii ce-i spurcati,
  Ce ne-au lasat – intunecati,
  In criza,lacrimi si orfani…

  Nu-i adevar, azi, la golani:
  Distrug si PRESA, cerind bani!

 4. Dev

  Vera,neică,ai blocat site-ul cu perlele tale.Când îți vine inspirația,mai pune și tu mâna pe-o sapă,pt că bătrânii pică-n brânci pe deal,trăgând sapa pt ‘ce-i’,care,de plictiseală,stau zi/lumină la comp.,apoi cu mâna întinsă la primărie.
  Nu arăta numai cu degetul,mai pune și umărul.

 5. vera

  Pt.Dev.
  D-le comentator! De ce-mi impui punctul d-ta de vedere?Eu ma exprim cum pot, dar d-ta nici pe aproape nu te starui, sa te exprimi la tema…

  Oare ce fac eu se socoate o crima?
  Am incalcat vre-o lege care n-o stiu?
  Nu-s de vina, ca cuiva nu-i place, modul meu de a ma exprima!
  Va dau un sfat:NU cititi ceea, ce nu va place!

 6. Dev

  Vera,taică,n-o lua și tu în coarne,mai dă-o pe o țâră de umor,altfel riști să-ți crape o venă și monument nu-ți face nimeni,mai mult,vor zice clasica alinare:dă-o dracu’ că a dat ortul de beție.
  Nici la mormântul altuia nu te nenoroci de bocete.Presa ce a căutat,i-a intrat… Tuturor ciocoilor,baronilor,trădătorilor,pungașilor parlamentari/e le-a făcut osanale,i-a ridicat mai sus de papa.Iar într-un ziar,Veruța,nu apari gratis.Nu e un preț anume,e ofertă,cât te lasă sufletul,ca lui popa:nu-ți bagă mâna în buzunar,dar încearcă să nu-i dai și altă dată trece pe la vecini cu sfințitul cică,dar la tine nu intră.
  Dacă am ajuns aici,grație și presei,care,de ex.,dă în gât prostituatele,dar proslăvește proxeneții,pt că ăștia nu-s niște pârliți,care duc petarde la aeroport,cum încearca presa să ne îmbrobodească,proxeneții sunt exact cei,pe care presa îi postează pe prima pagină ca salvatori ai națiunii.Pricepuși?
  La temă m-am expus,ba chiar sufucient.Vezi pe pagină unde găsești tangențe cu Dev.Să nu te mire nici nick-ul,nici caracterele,la calculatorul meu au acces toate zdrențele.Dar contează opinia,n-o impun,o propun și nu ești obligată s-o urmezi,nici să te superi,ne-am înțeles? Pace!

 7. AVRAAM

  Bravo Vera!!!!!!!!!!!!!Cititorii fideli ai ZDG au nevoie de creatia ta.Scrie Vera,scrie!!!!!!Bravo!!!!!!!!!!

 8. Dev

  Simpatizanții fac bine,dar numai dacă-s corecți.Dar prefer să mă dezic de o hledie de cititori fideli,care au invadat site-urile hăind și proslăvind tot ce plutește.Fac bine ceilalți să-i ia la pietre de peste tot.Și atunci se retrag aici,ca fideli,un colțișor de rai unde-și descarcă gunoaiele cu tir-ul.
  Asta o fac de vreo 20 de ani:astupă,chiar dacă miasma le întoarce nasul.Motivul e răzbunarea și răutatea,prostia și fudulia,dar și lingușeala,pt că moldoveanul se crede ‘cel mai’ și nu acceptă,cel puțin,niște retușuri:dacă ești un analfabet,pui mâna pe carte,nu înjuri ca un birjar,insistând să-i înveți pe ceilalți.Dacă ești ignorant,știe-ți locul,nu ieși ca păduchele în frunte etc.
  Ăsta-i cancerul,care macină societatea:proștii cu lopata (lopata e cantitate).
  Inteligența va bate și corupția,și alte plăgi ale societății.
  Viitorul nu aparține proștilor.Și fie Vera sau Sașa sau Mașa,dacă se vor lăsa măguliți de proști lingăi,creația le va fi mereu acea clasică covată spartă.Individul se poate corecta numai dacă e apreciat la justa valoare.Lingușeala din partea motanilor îl pune iar dinaintea coveții sparte,unde nu poate frământa nimic,doar niste creație înteleasă numai de cei cu lopata.

 9. Dev

  Nu comentez astfel de mâzgălituri.Te-ai condamnat însuți cu nick ce spune mai mult decât aș spune eu.
  Mai să uit:oare cât costă un abecedar azi?

 10. mos vasile

  Astai intradevar o bataea de joc de toti noi,cu astfel de judecatori ca Muruiana, Festican, si altii. Cre schimbare?- dati sa fim seriosi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *