Dodon şi Greceanâi vor ţine, la Moscova, un discurs tematic despre “memoria comună şi fraternitatea popoarelor”

In perioada 17-19 iunie curent, liderul socialiştilor, Igor Dodon, şi parlamentara Zinaida Greceanâi, întreprind o vizită de lucru la Moscova, potrivit unui comunicat de presă al Partidului Socialiştilor.

Aceeaşiu sursă informează că vizita este întreprinsă la invitaţia conducerii Dumei de Stat, a Ministerului de Externe şi a Societăţii ruse a Istoriei. În realitate,  Dodon şi Greceanâi pleacă la Moscova pentru a participa la Conferinţa internaţională “Marele Război pentru Apărarea Patriei – lecţii a istoriei, memorie comună şi fraternitatea popoarelor”, în cadrul căreia vor ţine un discurs tematic. Forul întruneşte delegaţi din peste 20 de state.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. nic

    cear fi ca “desteptii”astea care sau vindut ca Iuda sa ramina in tara lor draga Rusia si sa nu faca intrigi in Moldova.

  2. Irina

    Nu cred ca e tema cea mai buna aleasa , in ceea ce priveste fraternitatea suntem natiuni diferita si RM e o tara independenta pentru asta optam si atit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *