De la 1 ianuarie, Letonia preia președinția Uniunii Europene

Letonia preia joi președinția semestrială a Uniunii Europene, ajungând în prima linie în fața Rusiei lui Vladimir Putin, implicată în criza din Ucraina și destabilizată din punct de vedere economic în urma reducerii prețului la petrol, comentează AFP, citată de agerpres.ro.

Politica UE față de Rusia nu este unica provocare căreia Riga trebuie să-i facă față, pericolul islamist, recesiunea Greciei, securitatea energetică și accesul europenilor, în special proveniți din țările estice, pe piața muncii britanică fiind alte dosare grele cu riscuri și incertitudini.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *