“Cupa Unirii azi la Chişinău

16 echi­pe de supor­te­ri ai dife­ri­te­lor clu­bu­ri de fotbal de pe ambe­le malu­ri ale Pru­tu­lui vor par­ti­ci­pa la tur­ne­ul ,,Cupa Uni­rii”.

Eve­ni­men­tul orga­ni­zat de Plat­for­ma uni­o­nis­tă Acțiu­nea 2012,  se află la cea de-a doua edi­ție și se va des­fă­șu­ra sub for­ma a patru gru­pe, pe par­cur­sul zilei de dumi­ni­că, 4 mai, în incin­ta unui cen­tru comer­ci­al din Sec­to­rul Cio­ca­na.

Toți cei pes­te 200 de par­ti­ci­pan­ți vor pri­mi diplo­me de par­ti­ci­pa­re, iar una din­tre echi­pe­le Gru­ppo Chi­și­nău Stea­ua, Oas­tea Fia­ră, Tine­rii Oas­tea Fia­ră, Fap­tă Nu Vor­bă, Dacia, Red Dogs Basa­ra­bia, Rezis­ten­ță Națio­na­lă, Atho­mix, Hip-Hop MD, Uni­rea Cău­șe­ni, Clu­bul Stu­den­ți­lor Libe­ra­li, Tine­rii Mol­do­vei, Iași, Uni­ți sub Tri­co­lor, Adjud, Bra­șov, va obți­ne tro­fe­ul Uni­rii.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. pseudojurnalism

    Ce pre­sa avem,am gasit prin Goo­gle vreo patru refe­ri­men­te la acest turneu,si toa­te au tex­tul IDENTIC…Nu avem jur­na­lis­ti n tara care sa ia inter­viu de la orga­ni­za­to­rii Cupei,sa dea infor­ma­tii ada­u­ga­toa­re etc.lucrati ca in tim­pul sovi­e­tic cind era ace­la­si mate­ri­al in Pravda,Izvestia si Trud….,la ce nai­ba ati mai des­chis ati­tea site-uri si publi­ca­tii daca in 25 de ani nu s-a schim­bat nimic?…PS.Echipa din Bal­ti anul aces­ta nu par­ti­ci­pa la tur­neu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *