“Cupa Unirii azi la Chişinău

16 echipe de suporteri ai diferitelor cluburi de fotbal de pe ambele maluri ale Prutului vor participa la turneul ,,Cupa Unirii”.

Evenimentul organizat de Platforma unionistă Acțiunea 2012,  se află la cea de-a doua ediție și se va desfășura sub forma a patru grupe, pe parcursul zilei de duminică, 4 mai, în incinta unui centru comercial din Sectorul Ciocana.

Toți cei peste 200 de participanți vor primi diplome de participare, iar una dintre echipele Gruppo Chișinău Steaua, Oastea Fiară, Tinerii Oastea Fiară, Faptă Nu Vorbă, Dacia, Red Dogs Basarabia, Rezistență Națională, Athomix, Hip-Hop MD, Unirea Căușeni, Clubul Studenților Liberali, Tinerii Moldovei, Iași, Uniți sub Tricolor, Adjud, Brașov, va obține trofeul Unirii.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. pseudojurnalism

    Ce presa avem,am gasit prin Google vreo patru referimente la acest turneu,si toate au textul IDENTIC…Nu avem jurnalisti n tara care sa ia interviu de la organizatorii Cupei,sa dea informatii adaugatoare etc.lucrati ca in timpul sovietic cind era acelasi material in Pravda,Izvestia si Trud….,la ce naiba ati mai deschis atitea site-uri si publicatii daca in 25 de ani nu s-a schimbat nimic?…PS.Echipa din Balti anul acesta nu participa la turneu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *