Cine va cheltui MILIARDUL de la CFM?

În numărul de joi, 27 noiembrie, în ZdG, vedeți cine sunt finanțatorii suspecți din lista socialiștilor lui Igor Dodon, cine urmează să cheltuiască miliardul de lei pe care Calea Ferată din Moldova îl va primi pentru reformare, dar și care sunt relațiile lui Renato Usatîi cu serviciile secrete ale Federației Ruse.

Dosar: Donații electorale suspecte și plocoane la Moscova
Dosar: Cine va cheltui MILIARDUL de la CFM?
Actual: Cum ar arăta viitorul Parlament
Actual: Gruparea extremistă deconspirată în ajunul alegerilor
Exclusiv: Interviu cu Iurie Leancă, prim-ministru al R. Moldova
Reforma: Cine nu vrea reformarea Procuraturii?
Reforma: Copilul – un instrument în mâinile justiției
Reporter Special: FSB și Patria lui Renato Usatîi
La Marginea Europei: Interviu cu Ian McFarlane, reprezentantul UNFPA

Editorial:
Alina Radu: Judecata de după alegeri
Aneta Grosu: ZdG devine neîncăpător
Petru Grozavu: Încă trei zile între Est și Vest

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *