Cele mai bune fotografii ale anului 2014

European pressphoto agency (epa) a ales o serie de imagini, ce au caracterizat și definit evenimentele ce s-au petrecut în acest an – 2014. Imaginile sunt atât de diverse, precum și anul acesta plin de momente frumoase sau urâte, fericite sau pline de durere… Reprezentanții ageției susțin că fotografiile reflectă ceea ce s-a petrecut pe întregul glob, cum ar fi: revoluția din Ucraina, conflictul dintre Israel și Fâșia Gaza, ucigătoarea Ebola din Africa de Vest, Jocurile Olimpice de la Soci, Campionatul Mondial de Fotbal și multe altele care vor rămâne amprentate în istorie.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *