Campania “AICI E ROMÂNIA” la final

Campania Platformei Civice ACŢIUNEA 2012, ,,AICI e ROMÂNIA”, a ajuns la final. În urma acestei campanii de promovare a adevărului istoric prin lipirea abţibildurilor cu mesajul ,,Aici e România”, toate raioanele şi municipiile Republicii Moldova au fost acoperite integral.   Peste 300 sute de voluntari din Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Bălţi, Cahul, Cantemir, Chişinău, Cimişlia, Comrat, Criuleni, Călăraşi, Căuşeni, Donduşeni, Drochia, Dubăsari, Edineţ, Floreşti, Făleşti, Glodeni, Hânceşti, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocniţa, Orhei, Râşcani, Rezina, Sângerei, Soroca, Străşeni, Taraclia, Teleneşti, Tighina, Tiraspol, Ungheni, Şoldăneşti și Ştefan Vodă s-au implicat în distribuirea mesajului ,,Aici e România” şi şi-au manifestat disponibilitatea de a participa la viitoare acţiuni ale Platformei Civice. Fotografiile realizate de aceştia, cu mesajul campaniei, pot fi accesate la adresa web http://actiunea2012.ro/rm/ .   Platforma Civică Acţiunea 2012 continuă seria campaniilor asupra istoriei și viitorului comun a românilor de pe cele două maluri ale Prutului, astfel că va lansa în această două noi acțiuni care vor implica populaţia Republicii Moldova: ,,Fularul tricolor” şi ,,Eu vreau”.   Platforma Civică este o coaliţie de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România şi militează pentru idealul regăsirii românilor de pe ambele maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat. Anul acesta se împlinesc 200 de ani de la anexarea Basarabiei de către Imperiul Rus.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. roman pina la moarte

    AICI E ROMANIA ,BASARABIA PAMINT ROMANESC,FURAT DE RUSIA ,TRIASCA ROMANIA MARE TARA ROMANILOR DE LA NISTRU PIN LA TISA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *