Călăraşi: un poliţist şi un medic narcolog reţinuţi cu mită

Procuratura Anticorupţie în comun cu Direcţia securitate internă a Ministerului Afacerilor Interne i-au reţinut în flagrant pe un inspector superior auto de stat al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie din Călăraşi şi pe medicul narcolog din raion.

Cei doi sunt bănuiţi de procurori că ar fi estorcat şi primit de la un conducător auto 400 de euro pentru a sista documentarea faptului conducerii de către acesta a mijlocului de transport în stare de ebrietate.

După realizarea flagrantului, cei doi au fost reţinuţi preventiv pentru 72 de ore, fiind escortaţi în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie.

Urmărirea penală pe acest caz este exercitată de Procuratura Anticorupţie sub aspectul comiterii infracţiunii de corupere pasivă, urmînd ca în scurt timp procurorii să decidă asupra măsurii preventive care le va fi aplicată celor doi bănuiţi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *