Azi, proteste la Ambasada Rusiei

Plat­for­ma Civi­că Acţiu­nea 2012 orga­ni­zea­ză joi, 28 iunie 2012, în fața amba­sa­dei Rusi­ei de la Chi­și­nău, înce­pând cu ora 17.30, o acțiu­ne de come­mo­ra­re a zilei de 28 iunie 1940, ziua ocu­pa­ți­ei sovi­e­ti­ce.

 În cadrul mani­fes­ta­ți­ei, par­ti­ci­pan­ții vor cere uni­rea cu Româ­nia și vor spu­ne un NU hotă­rât noi­lor pla­nu­ri de fede­ra­li­za­re a Repu­bli­cii Mol­do­va impu­se, ca și acum 72 de ani, pe axa Berlin-Moscova. Un eve­ni­ment simi­lar al Plat­for­mei va avea loc la ace­ea­şi oră și la Bucu­rești, unde sute de oame­ni por­ne­sc în marș din fața Guver­nu­lui.

Sur­sa: Actiu­nea 2012


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. MITRU

    TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
    DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA
    CU MOLDOVA DE EST SI BUCOVINA DE NORD RE-INTREGITE LA TARA-MAMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *