Azi, proteste la Ambasada Rusiei

Platforma Civică Acţiunea 2012 organizează joi, 28 iunie 2012, în fața ambasadei Rusiei de la Chișinău, începând cu ora 17.30, o acțiune de comemorare a zilei de 28 iunie 1940, ziua ocupației sovietice.

 În cadrul manifestației, participanții vor cere unirea cu România și vor spune un NU hotărât noilor planuri de federalizare a Republicii Moldova impuse, ca și acum 72 de ani, pe axa Berlin-Moscova. Un eveniment similar al Platformei va avea loc la aceeaşi oră și la București, unde sute de oameni pornesc în marș din fața Guvernului.

Sursa: Actiunea 2012


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. MITRU

    TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
    DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA
    CU MOLDOVA DE EST SI BUCOVINA DE NORD RE-INTREGITE LA TARA-MAMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *