Azi: 3 băieţi şi o fată la tabla de şah

Academia Națională de Șah din Moldova organizează Campionatul mun. Chișinău la șah individual și pe echipe între elevii instituțiilor de învățământ secundar general. La turneul individual vor participa băieți și fete care vor concura la categoriile de vârstă 7 – 17 ani. La turneul pe echipe va participa câte o echipă compusă din 3 băieți și 1 fată.

Câștigătorii turneelor individuale și pe echipe se vor califica la Campionatul R. Moldova, care va avea loc între 02 și 12 martie 2012.

Participarea este gratuită. Toți participanții vor primi diplome, iar învingătorii – premii și instruire gratuită în cadrul Academiei Naționale de Șah din Moldova (pregătire către Camionatul Moldovei între elevi).

Regulamentele Campionatelor Moldovei individuale și pe echipe între elevi sunt aprobate de Ministerul Educației, Ministerul Tineretului și Sportului și Academia Națională de Șah din Moldova.

Perioada desfășurării: 03 – 06 ianuarie 2012

Înregistrarea participanților – 3 ianuarie de la 08.30-9.45. Deschiderea festivă a Campionatului – 10.00.

Locul desfășurării: Universitatea de Stat din Moldova (strada A. Mateevici, 60 Facultatea de Matematică și Informatică, Sala de Lectură, etajul 3)

Informații suplimentare:

Academia Națională de Șah din Moldova, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt,200

Telefon: (022) 222 646, poșta electronică: academia@chess.md, pagina web: www.chess.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *