Au fost închise șase puncte de trecere a frontierei cu Ucraina

Condițiile meteo nefavorabile din aceste sunt motivul pentru care șase puncte de traversare a frontierei pe partea ucraineană nu funcționează:
1) Ciadîr- Lunga- Novie Traiani;
2) Vulcănești-Vinogradovka;
3) Săiți-Lesnoe;
4) Cairaclia-Zaliznicinoe;
5) Soroca-Țekinovka;
6) Cosăuți-Iampoli.
La fel, prin punctul de trecere Tudora-Starokazacie se permite traversarea graniței doar de către mașinile de mare tonaj și de teren.

În același timp, la graniță cu România toate punctele de trecere activează în regim normal.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *