Astăzi, Vlad Filat va avea o întrevedere cu Evgheni Şevciuk

Premierul Vlad Filat participă astăzi, 20 iunie, la lucrările conferinţei la nivel înalt “Promovarea măsurilor de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean” organizată de OSCE, în localitatea germană Rottach-Egern.

La conferinţă vor fi prezenţi negociatorii politici şi şefii grupurilor de lucru sectoriale de la Chişinău şi Tiraspol, precum şi reprezentanţi ai formatului “5+2” şi altor actori internaţionali antrenaţi în rezolvarea conflictului.

În cadrul conferinţei, Premierul Vlad Filat va avea o întîlnire cu liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Conferinţa “Promovarea măsurilor de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean” îşi va încheia lucrările pe 23 iunie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *