Astăzi aflăm cine judecă dosarul validării mandatului lui Dorin Chirtoacă

Informaţia a fost confirmată cu puţin timp în urmă de către reprezentanţi ai Curţii de Apel Bălţi (CAB). Dosarul a ajuns prin poştă în capitala de nord a R. Moldova astăzi, în jurul orei 10 dimineaţa, şi se află acum în Cancelaria Civilă a CAB. Acesta încă nu a fost repartizat. Procedura urmează să aibă loc astăzi, iar dosarul urmează a fi examinat în decurs de 3 zile, conform legislaţiei în vigoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. vlad

    HAI,SA NE JUCAM DE-A JUSTITIA !–astfel au preluat stafeta picii de prin ograzile noastre…EU SANT Buruianu,dar tu–Baltisanu si…mai departe –cum scrie in carte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *