Artur Resetnicov a fost demis

Acum cateva minute, deputatii  AIE au votat demiterea directorului SIS, Artur Resetnicov si numirea in aceasta functie a lui Gheorghe Mihai, colonel in rezerva. Deciziile au fost luate in lipsa deputatilor PCRM, care, dupa pauza de 15 minute, anuntata anterior, nu au mai revenit in sala.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Mihai Românul

    Bine că am scăpat de scârba asta! Scuzaţi-mi limbajul, dar ăsta nu era om.

    JOS COMUNISMUL!

  2. STEFANITA

    Artur Resetnicov a fost demis !Aflu ceva ce nu ma mira ,anume ca Arturica asta ESTE NEPOTUL LUI VORONIN …Acum poate imi spune vreun domn tovaras comunist de ce sunt atat de “atasati”conducatorii comunisti de serviciile secrete si de politie,daca nu pentru ca vor sa controleze poporul.Cum gandeste poporul,ce zice poporul ,cum trebuie calcat in picioare poporul.
    Atentie,lupta nu s-a sfarsit,lupta abia incepe.Sobolanii rosii rod in continuare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *