Adio, brad frumos… cu cetina tot verde

Pomul de Crăciun din centrul capitalei este astăzi despodobit. Muncitorii de la „Lumteh” strâng ghirlandele de pe străzile Chișinăului, iar angajaţii de la „Spaţii Verzi” vor demonta bradul.

Muncitorii de la „Spații Verzi” spun că toate crengile bradului vor fi aruncate la gunoi, iar tulpina va fi transformată în cherestea, ce urmează să fie folosită la reparaţia băncilor din parcurile capitalei. Jucăriile de pe brad au fos aranjate în cutii și lăsate într-un depozit, până la următoarele sărbători de iarnă.

Amintim că pomul de Crăciun din centrul Capitalei a fost inaugurat în data de 1 decembrie. Pentru împodobirea bradului au fost utilizate aproape 1.500 de globuri şi peste doi kilometri de ghirlande.

Foto: Tatiana Beghiu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *