A fost condamnat la 20 de închisoare pentru omorul cumnatei

Procuratura raionului Soroca a solicitat condamnarea la 20 de ani de detenţie a unui bărbat din Teleneşti, pentru omorul intenţionat al fostei sale cumnate.

Cazul a avut loc în decembrie 2013 în locuinţa victimei din raionul Soroca. Potrivit celor constatate de procurori, inculpatul, fiind nemulţumit de faptul că autorităţile au instituit tutelă asupra copiilor săi minori pe numele cumnatei sale, s-a deplasat la domiciliul femeii pe care a bătut-o şi a strangulat-o. Ulterior, pentru a-i induce pe oamenii legii în eroare, acesta a înscenat un act suicidal de autostrangulare a victimei.

Fiind audiat de procurori, inculpatul, în vârstă de 34 de ani, a declarat că victima nu-şi îndeplinea corespunzător obligaţiile de tutore şi îi încălca dreptul la întrevedere cu copiii.

Recent, instanţa de judecată a admis în mod integral solicitarea procurorilor, condamnându-l pe bărbat la 20 de ani de detenţie în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *