A fost arestat organizatorul unui grup criminal din Moldova

Organizatorul unui grup criminal care îndemna tinere la practicarea prostituţiei în România este cercetat penal şi învinuit de comiterea proxenetismului.

Potrivit Procuraturii Generale, în prima jumătate a anului trecut, inculpatul împreună cu un complice din R. Moldova şi câţiva cetăţeni ai României, au recrutat două tinere pentru practicarea prostituţiei în or. Timişoara, România. Fetele erau asigurate de inculpaţi că vor fi remunerate cu un salariu bun, aceştia urmând să le găsească clienţi, iar din suma câştigată, jumătate urma să le revină inculpaţilor. Ajunse la locul destinaţiei, tinerele nu au practicat prostituţia, deoarece au reușit să fugă.

Actualmente, doi dintre inculpaţi, cetăţeni ai R. Moldova, se află în stare de arest, iar procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat dosarul Judecătoriei sect. Centru pentru examinare în fond. Pentru cele incriminate, inculpaţii riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

În privinţa celorlalţi complici, cetăţeni ai României, urmărirea penală este efectuată de autorităţile române.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *