3 deputaţi comunişti gata să voteze pentru un preşedinte AIE

În urma discuţiilor multiple, Partidul Acţiunea Democratică a identificat 3 deputaţi din PCRM gata să voteze un candidat al Alianţei pentru Integrare Europeană, susţine  liderul Partidului Acţiunea Democratică, Mihai Godea.

“În urma discuţiilor multiple, Partidul Acţiunea Democratică a identificat 3 deputaţi din PCRM gata să voteze un candidat al Alianţei pentru Integrare Europeană”, a declarat liderul Partidului Acţiunea Democratică astăzi, 26 septembrie în cadrul unui briefing de presă. “Repet, există 3 deputaţi PCRM gata să voteze preşedintele Republicii Moldova!”, a specificat Mihai Godea.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. vlad

    ESTE O PROVOCATIE BINE PLASATA PE UNDITA…AR FI BINE SA FIE luata la karandas si sa se ocoleasca carligelul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *