Joi, 15 ianuarie, apare primul număr al ZdG din 2015

În numărul de joi, 15 ianuarie, în ZdG, citiți despre scandalul distribuirii controversate a dosarelor la Curtea Supremă de Justiţie.Tot în numărul de mâine puteţi citi despre problemele cu legea din România ale soției unui deputat. În prima ediţie din acest an găsiţi un interviu cu Iulia Badea-Guéritée, jurnalistă franceză de la Courrier International, Paris, născută în România. De asemenea tot în numărul de mâine puteţi afla cum un papucar din oraşul Cahul contestă numirea în funcţie a unui judecător.

Dosar: Problemele cu legea din România ale soției unui deputat

Dosar: Scandal penal în justiție

Actual: Judecătoarea, papucarul şi falsificarea probelor

Actual: Coaliţia guvernamentală imposibilădin cauza împărţirii funcţiilor nepartajbile prin lege

Exclusiv: „Orice s-ar întâmpla, nu trebuie să cedăm fricii”, Interviu cu Iulia Badea-Guéritée , jurnalistă la Courrier International, Paris

Reporter Special: Gura de pace de pe Euromaidan

Reporter Special : O țară în cifre

Trăind de Gardă: Alianța în gura țăranilor

La Marginea Europei: Aleșii locali: neinformați sau escroci?

Editorial:
Petru Grozavu: 45 de zile de „război”
Octavian Lozinschi Salvaţi Brother’s Pub sau Lăsaţi Horoscopul să vorbească
Circ în tramvai: Legendă antică: Europa violată de Voronin

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *