100 de şcoli și grădinițe, închise în nordul Marii Britanii

Peste 100 de şcoli şi grădiniţe au fost închise, la 14 ianuarie curent, în nordul Marii Britanii, din cauza ninsorilor abundente, scrie Mediafax.

Serviciul meteorologic britanic „Met Office” a anunțat cod galben de ninsori în nordul ţării, avertizând că există riscul întreruperilor de electricitate şi al perturbării transporturilor. Rafalele de vânt pot atinge și o viteză de 120 de km/h.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *