1 decembrie: ,,ÎnCercUnim Guvernul” la Chișinău

Un lanț uman sub for­ma unei uri­a­șe hore va fi cre­at în jurul Guver­nu­lui de la Chi­și­nău cu oca­zia împli­ni­rii a 95 de ani de la Marea Uni­re. Eve­ni­men­tul se va des­fă­șu­ra sub gene­ri­cul ,,ÎnCer­cU­ni­rea Guver­nu­lui” dumi­ni­că, 1 decem­brie, cu por­ni­re din Scu­a­rul lice­u­lui „Ghe­or­ghe Asa­chi”, de la ora 14:00. des­pre aceas­ta anu­nţă, printr-un comu­ni­cat de pre­să Plat­for­ma Civi­că Acțiu­nea 2012.

Pe lân­gă mani­fes­ta­ția cen­tra­lă a zilei, orga­ni­za­ți­i­le uni­o­nis­te din Repu­bli­ca Mol­do­va au decis să rea­li­ze­ze un pro­gram comun care va inclu­de depu­ne­re de flo­ri, acti­vi­tă­ți spor­ti­ve, con­cert, focu­ri de arti­fi­cii și care va fi anun­țat în zile­le care urmea­ză, pre­ci­zea­ză sur­sa cita­tă.

dwq


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *