Principală  —  IMPORTANTE   —   Alte 9 persoane infectate cu…

Alte 9 persoane infectate cu COVID-19 au decedat: Printre victime, o femeie de 32 de ani din Ocnița

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) informează despre alte 9 persoane care au decedat fiind răpuse de COVID-19. Printre victime este și o femeie în vârstă de doar 32 de ani, originară din Ocnița.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în total 11 pacienți și-au pierdut viața din cauza virusului. Până la ziua de azi, 9846 persoane au fost tratate de infecţie şi 560 au decedat din cauza COVID-19.

Deces 552: Bărbat de 90 ani, din mun. Chişinău, transferat de la Dispensarul Republican de Narcologie, la Institutul de Medicină Urgentă,pe 1 iulie. Comorbidităţi: diabet zaharat tip 2encefalopolineuropatie.

Deces 553: Bărbat de 60 ani, din mun. Chişinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 1 iulie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort CF II.

Deces 554: Femeie de 81 ani, din mun. Chişinău, transferată de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 18 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă.

Deces 555: Bărbat de 62 ani, din mun. Chişinău, internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 20 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, cardiopatie hipertensivă.

Deces 556: Bărbat de 78 ani, din r-nul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia, pe 8 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II-III, boală oncologică.

Deces 557: Femeie de 56 ani, din UTA Găgăuzia, transferată de la IMSP SR Comrat, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 16 iunie. Comorbidităţi: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă.

Deces 558: Femeie de 32 ani, din r-nul Ocniţa, transferată de la Spitalul Clinic Republican, la Spitalul Clinic Bălţi, pe 23 iunie. Comrorbidităţi: pielonefrită cronică bilaterală, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 559: Bărbat de 46 ani, din r-nul Taraclia, internat la IMSP SR Taraclia, pe 20 iunie. Comorbidităţi: ciroză hepatică.

Deces 560: Femeie de 70 ani, din UTA Găgăuzia, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 23 iunie. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, fibrilaţie atrială cronică.