VIDEO/ Cum este protejat președintele de întrebările ZdG

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a depus astăzi flori la Complexul Memorial „Eternitate”. Acesta a fost păzit de mai mulți bodyguarzi echipați cu umbrele și serviete. Deși a oferit declarații de presă, șeful statului s-a eschivat să răspundă cât costă organizareaconcertului din Piața Marii Adunări Naționale și dacă interpreta Valeria va cânta gratis. Ulterior, reporterii ZdG au fost bruscați de către agenții de pază.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *